Beef en Steak

Blues Hog/Todd's Dirt Ribs

  • Onderwerp starter Onderwerp starter MarBQ
  • Startdatum Startdatum
Allemachtig, het water loopt me hier letterlijk in de mond!
 
dat zijn lekkere ribbels geweest
 
glimmer de glim  ;) zien er prima uit Marco
 
Fijne tip om de glaze een beetje te mengen met het vocht wat in de folie achterblijft. Alle smaken komen zo weer samen.

Die tien minuten zegt genoeg dus over de smaak. Was niet best geweest als ze er ook vijf uur over hadden gedaan :D
 
Ziet er zeer smakelijk uit!
 
Marco prima verhaal, bij het lezen dacht ik eigenlijk het zelfde als Dennis maar ben blij dat het tegendeel waar blijkt.

Was het vlees echt anders door het nachtje marineren?
 
Moet eerlijk bekennen dat ik dat niet echt kan zeggen omdat ik natuurlijk ook geglazed hebt met dezelfde saus!!
Na het marineren leek het wel of het vlees een andere kleur had dus ik denk wel dat het iets gedaan heeft!
Normaal doet nat marineren toch ook iets met je vlees??
 
MarBQ zei:
Na het marineren leek het wel of het vlees een andere kleur had dus ik denk wel dat het iets gedaan heeft!
Normaal doet nat marineren toch ook iets met je vlees??
Afhankelijk van je marinade, kan er vanalles met je vlees gebeuren. Het kan vermalsen, verkleuren, ontvochten en zelfs langzaam garen of...zo'n beetje all of the above...
 
Das mooi, zie je zulke foto's vlak voor het slapen gaan. En bedankt he ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan