- Berichten
- 5.531
Vandaag wat ribs op de BBQ.
We hadden nog een Iberico buikrib en nog wat varkensbuikkrabben in de vriezer liggen.
Normaal gesproken zijn wij absoluut niet van BBQ sauzen en al helemaal niet van de commerciele sauzen.
Voor 1 maken wij een uitzondering "BLUES HOG".
De ribs gerubt met Verstegen Sparerib kruiden
Wij mengen de Blues Hog BBQ sauce (original) met de Blues Hog Tennessee red 50/50
De superzoete original in combi met de zure Tennessee red is echt een killer.
Daarmee heb ik de Iberico en 1 van de buikkrabben mee gemopt, de andere 2 krabben gemopt met Blues Hog mustard Honey.
rooster temp ongeveer 95-100 gaden C, dome 105-110 graden C.
Ze liggen er nu 3 uur en 3 kwartier op, nog 1 uur en 1 kwartier te gaan.
Inpakken 3,2,1 daar doe ik niet aan gewoon 5 uur L&S
wordt vervolgd................................
We hadden nog een Iberico buikrib en nog wat varkensbuikkrabben in de vriezer liggen.
Normaal gesproken zijn wij absoluut niet van BBQ sauzen en al helemaal niet van de commerciele sauzen.
Voor 1 maken wij een uitzondering "BLUES HOG".
De ribs gerubt met Verstegen Sparerib kruiden
Wij mengen de Blues Hog BBQ sauce (original) met de Blues Hog Tennessee red 50/50
De superzoete original in combi met de zure Tennessee red is echt een killer.
Daarmee heb ik de Iberico en 1 van de buikkrabben mee gemopt, de andere 2 krabben gemopt met Blues Hog mustard Honey.
rooster temp ongeveer 95-100 gaden C, dome 105-110 graden C.
Ze liggen er nu 3 uur en 3 kwartier op, nog 1 uur en 1 kwartier te gaan.
Inpakken 3,2,1 daar doe ik niet aan gewoon 5 uur L&S
wordt vervolgd................................







