NielsG
Sprokkelaar
- Berichten
- 48
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn collega een picanha stuk vlees. Alleen zat er geen vet op. Achteraf blijkt t een bloemstuk te zijn.
Maakt niet uit ! Is ruim een kilo en morgen gaat ie op de 57er.
Ik heb hem wel ik de Rub gezet en dus niet alleen met peper en zout. ( heb teveel kruiden ingekocht )
Kerntemp van 50 aanhouden neem ik aan. Maar ik heb 1 vraag. Q op 120. 160 of 180 graden? Uitkaard heer afgerillen neem ik aan.
Maakt niet uit ! Is ruim een kilo en morgen gaat ie op de 57er.
Ik heb hem wel ik de Rub gezet en dus niet alleen met peper en zout. ( heb teveel kruiden ingekocht )
Kerntemp van 50 aanhouden neem ik aan. Maar ik heb 1 vraag. Q op 120. 160 of 180 graden? Uitkaard heer afgerillen neem ik aan.



