Beef en Steak

big gepekelde Livar

 
 
 
 

camiel

Gerijpt
Berichten
2.559
Hallo BBQvrienden

Zondagavond en onze gasten zijn net op weg naar huis. Op het culinaire programma een forse gepekelde Livarham van 3,3Kg, low en slow zo rond de 120?C tot een kern van 65?C
Daarna nog even in de folie en ik mocht weer de man zijn die op zondag altijd het vlees aan snijdt.

Foto's spreken voor zich.

livar01.jpg


livar02.jpg


livar03.jpg


livar04.jpg


livar05.jpg


livar07.jpg


livar08.jpg


livar09.jpg



Gloeiende groet

Camiel de barbecueman

 
Hier kan ik maar ??n ding over zeggen.......ik ben zwaar jaloers! ;)
 
Wat een mooi stuk vleesch!!! :)
 
Mooie ham. Daar komt voldoende vlees vanaf.
 
Heerlijk hammetje zo te zien. Waar is ie mee gerubt als ik vragen mag?
 
Lekker hoor. Livar is gewoon prachtvlees!
 
Holy smoke, dat varkentje mag er zelfs trots op zijn dat jij hem mee naar huis hebt genomen.
Heerlijk hoor!
 
lekkere ham geworden, zit te kwijlen hier
 
camiel zei:
El Fumarole zei:
Heerlijk hammetje zo te zien. Waar is ie mee gerubt als ik vragen mag?

Met een knoflook rub die ik ooit eens bij de Lidl heb meegenomen. Smaakt echt top met die zilte ham.

Zit oa selderij, kurkuma,koriander, en veeeeel knoflook in.

Daar heb je het al. Met knoflook is alles lekker. 't is net bacon :)
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Wat toveren jullie iedere keer weer lekkere dingen uit die Q. Low&slow ham, hhmmmmmm lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan