Frank54
Kooltjesharker
- Berichten
- 209
![](http://i822.photobucket.com/albums/zz142/Frank54_photos/_IGP2750_zpsdabdd9d6.jpg)
![](http://i822.photobucket.com/albums/zz142/Frank54_photos/_IGP2756_zpsb9009dbe.jpg)
![](http://i822.photobucket.com/albums/zz142/Frank54_photos/_IGP2757_zps17b8a803.jpg)
![](http://i822.photobucket.com/albums/zz142/Frank54_photos/_IGP2758_zps6c0060fc.jpg)
![](http://i822.photobucket.com/albums/zz142/Frank54_photos/_IGP2759_zpscc0060b8.jpg)
Bereiding grofweg volgens het recept van Noskos, echter met wat eigen probeersels :
de worstjes hebben eerst een paar uurtjes in een mix van Char-Sui en Red roasted gelegen.
Uien aangevuld met grof gesneden champignons en wat knoflook
Saus was gewone hamburger relish van de Lidl.
Puntpaprika's : gevuld met een mix van blue cheese, een fijn gehakt worstje, knof, slakruiden en omwikkeld met eigen bacon.
klinkt als een rare mix, maar heeft zeer goed gesmaakt ( niets over )