Beef en Steak

Bierblikkip

Henkes62

Tondelzoeker
Berichten
5
E69E485A-E539-4D14-923E-514E268FCC27.jpeg
Een tweetal gevogelde vrinden met de bierblik methode gegaard kip links met de kiprub van Noskos en kip recht met de Versteeg pikante kruiden mix ☀️😎👍🔥

E544FEFA-681B-4251-8970-B40AC3D621CF.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Is geen recept, verplaatst naar H&F
Als je in aanmerking voor de Tokkie wilt komen dan is 1 foto te weinig.

Voor het gemak, je draden van de probes kunnen gewoon tussen je vilt/gasket door scheelt je een hoop ge-emmer
 
Laatst bewerkt:
Is geen recept, verplaatst naar H&F
Als je in aanmerking voor de Tokkie wilt komen dan is 1 foto te weinig.

Voor het gemak, je draden van de probes kunnen gewoon tussen je vilt/gasket door scheelt je een hoop ge-emmer
De draden gaan tussen de gasket door wanneer de hij dicht is en wat is H&F ben hier nog niet zo bekend
 
De draden gaan tussen de gasket door wanneer de hij dicht is en wat is H&F ben hier nog niet zo bekend
Het forumonderdeel High & Fast.
Je had deze in het onderdeel recepten bij gevogelte geplaatst
 
Zien er lekker uit!

Raken ze de bovenkant van de kamado niet? Ik heb altijd de indruk dat ik er maar eentje opkrijg, net in het midden.
 
Eeeeh, voor alle duidelijkheid, de dome is het deksel wat @diesel4666 dus bedoelt (ruimte tussen deksel en grillrooster) is het omgekeerde wat jij nu zegt @Henkes62 (ruimte tussen grillrooster en kolen)
Klopt helemaal.

Volgens mij heeft de 3 serie zowel een hogere dome als een hogere onderkant.
 
Terug
Bovenaan Onderaan