- Berichten
- 40
Haha, niet zo spannend als het klinkt hoor. Maar wat kan zo'n klassieker als de BBK toch een feestmaal zijn. Het is alweer heul, heul, heul lang geleden dat ik dat gemaakt had. Dus toen ik gisterochtend voorstelde om als diner voor kerstavond was men hier unaniem eens met dat idee. (Wij laten de kerst altijd een beetje op ons af komen.
) Voor een geslaagde BBK zijn eigenlijk twee ingrediënten het belangrijkste: De hoeveelheid zout in je kruidenmix en de juiste BBQ temperatuur. Dan krijg je een lekker licht zout krokant velletje en zacht sappig vlees. Alles was perfect in balans gisteravond: Kruidenmix goed, Webertje had er zin in (het was windstil). Kortom, ouderwets smullen.
Kijk het dametje eens vorstelijk zitten...
Inmiddels donker geworden maar tijd om aan tafel te gaan....
En die Champagne dan? Uit het kerstpakket. Koud, in een glaasje erbij.
Heerlijke combi. Proost!
Ik wens jullie fijne Kerstdagen en een geweldig gastronomisch nieuwjaar!

Kijk het dametje eens vorstelijk zitten...
Inmiddels donker geworden maar tijd om aan tafel te gaan....
En die Champagne dan? Uit het kerstpakket. Koud, in een glaasje erbij.

Ik wens jullie fijne Kerstdagen en een geweldig gastronomisch nieuwjaar!
