M
Maykel
Gast
Mijn Naam is Maykel, 28 jaar oud, kom uit de omgeving van Utrecht!
ik werk in de horeca als kok.
Heb voorheen in een slagerij als productie medewerker gewerkt en op het slagersvakschool te wageningen gezeten.
Ik heb altijd al de voorliefde gehad voor alles wat ambacht te maken heeft.
Ik begin steeds meer te bbqen en volg dit forum een aantal maanden en uiteindelijk overwogen om toch lid te worden.
Momenteel ben ik in het bezit van een Black Basterd mini en large, en wil ik in de toekomst een Big green egg large aanschaffen.
Hopelijk kan ik met jullie mijn passie delen, en leuke ervaringen opdoen van mensen die graag hun kennis met mij willen delen.
Zelf wil ik nog een aantal bbq workshops gaan volgen, de bekende had ik al gevonden maar mochten jullie goede tips hebben dan hoor ik ze graag
ik werk in de horeca als kok.
Heb voorheen in een slagerij als productie medewerker gewerkt en op het slagersvakschool te wageningen gezeten.
Ik heb altijd al de voorliefde gehad voor alles wat ambacht te maken heeft.
Ik begin steeds meer te bbqen en volg dit forum een aantal maanden en uiteindelijk overwogen om toch lid te worden.
Momenteel ben ik in het bezit van een Black Basterd mini en large, en wil ik in de toekomst een Big green egg large aanschaffen.
Hopelijk kan ik met jullie mijn passie delen, en leuke ervaringen opdoen van mensen die graag hun kennis met mij willen delen.
Zelf wil ik nog een aantal bbq workshops gaan volgen, de bekende had ik al gevonden maar mochten jullie goede tips hebben dan hoor ik ze graag