- Berichten
- 294
Fijne vrienden,
Heerlijk ribbendagje. Deze lagen al even in de vriezer: mijn slager vindt dat spareribs dik gesneden moeten worden. En wie ben ik om hem tegen te spreken (maar had nog nooit zijn ribben gekocht).
Ribben insmeren met mosterd-mayo. Noskos kruiden eroverheen. Snake leggen met appelhout. En op 110 gaan. 2-1.20-25.
2 uur roken.
1 uur 20 inpakken met boter.
25 minuten met bbq saus en nog eens met boter-vet bestrijken en laten indrogen.
Zoete aardappel poffen in de oven. Kaas en crème fresh erover met wat bieslook.
Maïskolf uit de oven met een ansjovis-knoflook-sjalot boter.
Rood wijntje erbij. Top!
Heerlijk ribbendagje. Deze lagen al even in de vriezer: mijn slager vindt dat spareribs dik gesneden moeten worden. En wie ben ik om hem tegen te spreken (maar had nog nooit zijn ribben gekocht).
Ribben insmeren met mosterd-mayo. Noskos kruiden eroverheen. Snake leggen met appelhout. En op 110 gaan. 2-1.20-25.
2 uur roken.
1 uur 20 inpakken met boter.
25 minuten met bbq saus en nog eens met boter-vet bestrijken en laten indrogen.
Zoete aardappel poffen in de oven. Kaas en crème fresh erover met wat bieslook.
Maïskolf uit de oven met een ansjovis-knoflook-sjalot boter.
Rood wijntje erbij. Top!