Timothy
Sprokkelaar
- Berichten
- 27
Hi mede Q'ers,
Mn beste vriend praat al een tijdje over een kamado maar kampt met plaatsgebrek ( klein balkon aan het appartement).
Hij geniet ervan om te koken op de Q en moest dus iets doen! FF op MP zitten scrollen en een berghoff mini kamado gevonden voor €50! Dus er dan maar om geweest en ga nog wat update's doen er aan dat hij ertegen aan kan!
Plan van aanpak:
- Ash tray maken
- kolenmandje maken
- platesetter
- nieuw rooster in RVS
- Nieuwe vilt
- alles opkuisen
- handvatje wat opleuken
Nu sta ik nog in twijfel voor de platesetter om deze in RVS te maken ( lees 2MM plaat) of toch eerder voor een terracotta schaaltje ofzo? Naar wat zou jullie keuze gaan?
Hoe kuisen jullie de top vents van jullie kamado? Ik heb hier wal bio ontvetter staan ( foodsafe ) maar heb hier toch men twijfels bij..
Nog wat foto's van het projectje
Mn beste vriend praat al een tijdje over een kamado maar kampt met plaatsgebrek ( klein balkon aan het appartement).
Hij geniet ervan om te koken op de Q en moest dus iets doen! FF op MP zitten scrollen en een berghoff mini kamado gevonden voor €50! Dus er dan maar om geweest en ga nog wat update's doen er aan dat hij ertegen aan kan!
Plan van aanpak:
- Ash tray maken
- kolenmandje maken
- platesetter
- nieuw rooster in RVS
- Nieuwe vilt
- alles opkuisen
- handvatje wat opleuken
Nu sta ik nog in twijfel voor de platesetter om deze in RVS te maken ( lees 2MM plaat) of toch eerder voor een terracotta schaaltje ofzo? Naar wat zou jullie keuze gaan?
Hoe kuisen jullie de top vents van jullie kamado? Ik heb hier wal bio ontvetter staan ( foodsafe ) maar heb hier toch men twijfels bij..
Nog wat foto's van het projectje