- Berichten
- 211
Hoi hoi,
Vrijdag wil ik een pichana gaan proberen op de bbq. Bij de Sligro was deze in de aktie.
Nu zag ik op een filmpje van Ralph de Kok dat zijn advies was om hollandse gras gevoerde pichana op wat lagere temperatuur te grillen zodat deze sappiger blijft.. 100 graden dus,
Iemand enig idee hoe veel tijd dit zal kosten om hem lekker naar de 45 graden te brengen om hem daarna af te grillen naar 50-55 graden
Thxs voor de tips
Vrijdag wil ik een pichana gaan proberen op de bbq. Bij de Sligro was deze in de aktie.
Nu zag ik op een filmpje van Ralph de Kok dat zijn advies was om hollandse gras gevoerde pichana op wat lagere temperatuur te grillen zodat deze sappiger blijft.. 100 graden dus,
Iemand enig idee hoe veel tijd dit zal kosten om hem lekker naar de 45 graden te brengen om hem daarna af te grillen naar 50-55 graden
Thxs voor de tips