Bierbrouwer John
Tondelzoeker
- Berichten
- 16
Ik wil binnenkort voor de eerste keer mijn 13" kamado gaan gebruiken voor een lekker stuk vlees voor 2 volwassenen en een Veelvraat (puber van 16 jaar oud). 
Ik ben niet van plan om zo de eerste keer een heel duur stuk vlees erop te leggen aangezien mijn bbq-skills nog bijna nul zijn. Het mag ook niet een te groot stuk zijn omdat het grillrooster aan de kleine kant is (achteraf misschien een beetje TE klein).
Iemand een goed recept hiervoor?
Grt. John
	
		
			
		
		
	
				
			Ik ben niet van plan om zo de eerste keer een heel duur stuk vlees erop te leggen aangezien mijn bbq-skills nog bijna nul zijn. Het mag ook niet een te groot stuk zijn omdat het grillrooster aan de kleine kant is (achteraf misschien een beetje TE klein).
Iemand een goed recept hiervoor?
Grt. John
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 Dan ben je wat mij betreft wel een baas
 Dan ben je wat mij betreft wel een baas

 
					
				 
 
		 
 
		
 die Noskos is van alle markten thuis....
 die Noskos is van alle markten thuis.... 
 
		 
 
		