- Berichten
- 42
Beercan chicken een recept dat ik volgens mij al 3-4 jaar niet meer heb gemaakt. Het is zo simpel en eigenlijk ook altijd lekker!
Nou had ik wel een goede reden om vanavond eens met de bbq aan de slag te gaan. Helaas is mijn thermometer vorige week kapot gegaan, en heb ik mezelf getrakteerd op een nieuw setje meaters. Die wilde ik natuurlijk wel eens uittesten!
Vandaag gekozen voor een indirecte bereiding van 175 graden. Het laatste kwartier op 200 graden. Ik heb het idee dat hierdoor het velletje van de kip nog niet iets meer crunch krijgt
Resultaat was een ontzettend mals kippetje met een flink krokant vel heerlijk!
Wat betreft de thermometer kan ik er tot nu toe alleen maar lof over uitspreken. Doet exact wat hij moet doen is daarbij ook zeer accuraat
Nou had ik wel een goede reden om vanavond eens met de bbq aan de slag te gaan. Helaas is mijn thermometer vorige week kapot gegaan, en heb ik mezelf getrakteerd op een nieuw setje meaters. Die wilde ik natuurlijk wel eens uittesten!
Vandaag gekozen voor een indirecte bereiding van 175 graden. Het laatste kwartier op 200 graden. Ik heb het idee dat hierdoor het velletje van de kip nog niet iets meer crunch krijgt
Resultaat was een ontzettend mals kippetje met een flink krokant vel heerlijk!
Wat betreft de thermometer kan ik er tot nu toe alleen maar lof over uitspreken. Doet exact wat hij moet doen is daarbij ook zeer accuraat