BasBQ
Beef en Steak

Beercan Chicken

 
 

DSM

Tondelzoeker
Berichten
5
Afgelopen zondag voor de zoveelste keer beercan chicken gemaakt. Maar voor t eerst op een kamado. En het kan aan mij liggen maar normaal waren ze sappig, maar wauw dit was anders. Dit was ook de eerste sessie met de GrillEye pro plus.
T kippetje uurtje van te voren gekruit met kipkruiden. En laatste kwartiertje Jack Daniels Tennesee Honey Glaze aan gebracht.

IMG_20200621_181746.jpg


IMG_20200621_165515.jpg


IMG_20200621_155618.jpg


IMG_20200621_155057.jpg
 
Mooi kippetje geworden
Dat kan je wel zeggen op de Q maar waar is de foto dan? 😁
 
Mooi kippetje, mis wel de foto van de kip op de bbq. Maar toch welkom bij de Tokkies.
 
Mooi kippetje, mis wel de foto van de kip op de bbq. Maar toch welkom bij de Tokkies.
Ja ik helaas ook😂, moet nog even wennen aan het schrijven van mn sessies en foto's maken enzo.. Voor dat je er erg in hebt ben je hem aan t verteren en denk je oja de foto's
 
lekker hoor. kipje ziet er goed uit
 
Foto's of niet, kippie ziet er lekker uit en daar gaat het toch om?
 
In mijn bescheiden ervaring wordt alles sappiger op de kamado. Mooi kippie!

Zelf ook net weer tokkie achter de rug. Het wordt routine. Heerlijk.

Groeten van Robert
 
Foto's of niet, kippie ziet er lekker uit en daar gaat het toch om?

Het kippie ziet er lekker uit, dat is belangrijk.
Maar een bbq forum zonder bbq foto’s is dan een forum
 
Terug
Bovenaan Onderaan