- Berichten
- 7.148
Geinspireerd door diverse FB gerechten over de Beercan-burger van BBQ-pitboys;
Rundergehakt gekruid met sat?kruiden, patties van gevormd en hierin de bierfles gedrukt.
"burger" omwikkeld met bacon en gevuld met kort gefruitte Japanse roerbakgroentes.
Een half uurtje indirect op de WGA (180gr), geserveerd op een broodje met Jamie's Satehsauce.
Ook dit gaat vaker gemaakt worden!
Sat?kruiden (voor 600 gr gehakt)
1 TL paprika
1/2 TL Laos
1/2 TL korianderpoeder
1/2 TL komijn
1/2 TL knoflookpoeder
1/2 TL cayennepeper
1/2 TL nootmuskaat
Satehsauce:
1 teen knoflook
1 spaanse peper
50 gr rietsuiker
120 gr pindakaas met noot
sap van 2 limoenen
2 TL vissaus
1 EL soyasaus
1 EL tamarindepasta
Knoflook en peper pureren, alles bij elkaar doen en al roerend opwarmen tot de gewenste dikte bereikt is