- Berichten
- 187
Mijn beer can chicken.
Bij de plaatselijke culinaire slager willem boon een mooi Label Rouge kip gehaald. De bbq lekker opgestookt tot 170 graden. Toen de Bastard eenmaal lekker warm was hebben we de kip in NOSKOS the chicken gezet. Eenmaal klaar met de kip ging het blikje erin. Dit was een klein blikje hertog-jan waardoor de kip (die erg groot was) niet goed bleef zitten. Na een beetje prutsen kon hij dan eindelijk op de bbq. Nog snel een blokje appel erbij en toen was het wachten tot we een kern temp hadden van 74 graden. Eenmaal de bereikte temperatuur kon de kip eraf en samen met wat verse patatjes hadden we een heerlijk avondmaal.
Bij de plaatselijke culinaire slager willem boon een mooi Label Rouge kip gehaald. De bbq lekker opgestookt tot 170 graden. Toen de Bastard eenmaal lekker warm was hebben we de kip in NOSKOS the chicken gezet. Eenmaal klaar met de kip ging het blikje erin. Dit was een klein blikje hertog-jan waardoor de kip (die erg groot was) niet goed bleef zitten. Na een beetje prutsen kon hij dan eindelijk op de bbq. Nog snel een blokje appel erbij en toen was het wachten tot we een kern temp hadden van 74 graden. Eenmaal de bereikte temperatuur kon de kip eraf en samen met wat verse patatjes hadden we een heerlijk avondmaal.