- Berichten
- 84
Beste genootschappers,
Vandaag voor de tweede keer beer can chicken gemaakt. Dit keer met foto’s van de kip en bbq
. Ik wil niet nog een keer in de asbak
.
Gekozen voor een maiskip. De rub simpel gehouden (zout,peper,knoflook,ui, paprika poeder en komijn.
Er voor gekozen om kersenhout te gebruiken voor de smoke. De kip de laatste 10 min afgelakt met zelfgemaakte bbq saus.
Het was weer smullen geblazen
Iedereen alvast een prettige jaarwisseling. Dat er maar veel moois gemaakt mag worden in 2021.
Vandaag voor de tweede keer beer can chicken gemaakt. Dit keer met foto’s van de kip en bbq


Gekozen voor een maiskip. De rub simpel gehouden (zout,peper,knoflook,ui, paprika poeder en komijn.
Er voor gekozen om kersenhout te gebruiken voor de smoke. De kip de laatste 10 min afgelakt met zelfgemaakte bbq saus.
Het was weer smullen geblazen

Iedereen alvast een prettige jaarwisseling. Dat er maar veel moois gemaakt mag worden in 2021.