BasBQ
Beef en Steak

Beer can chicken

 

Ser

Sprokkelaar
Berichten
48
Ook ik kon natuurlijk niet achterblijven met een beercan chicken. Eigenlijk een standaard recept aangehouden met olijfolie en beer can chicken kruiden. In mijn chicken sitter heb ik de volgende ingrediënten toegevoegd: rozemarijn, tijm, knoflook, halve citroen en cola zero ter vervanging van bier. Twintig minuten voordat ik mijn kip van de grill heb gehaald heb ik er bbq saus overheen gekwast.

Mijn kamado rond de 190 graden gehouden en bij een kerntemperatuur van 74 graden in de borst mijn kip van de grill gehaald.

Kip was erg mals en iedereen vond het geweldig lekker 😋

0CBE3EB7-79F0-4DC3-8864-6772688D0E01.jpeg


3AC2B192-50E6-444E-8B28-F0BF1A79EA36.jpeg


C5C4DC11-DCC5-4BF1-BC86-75EF9F3ECD42.jpeg
 
mooi kleurtje. chickie ziet er goed uit
lijkt me dat je je eerste sticker binnen heb. gefeliciteerd
 
  • Leuk
Waarderingen: Ser
Ziet er lekker uit, ik zie een tokkie aankomen. ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: Ser
Alvast gefeliciteerd met de sticker. Het kippetje staat er mooi bij. Was het velletje ook knapperig?
 
Velletje was grotendeels knapperig. Volgende keer ga ik mijn kippetje een avond van te voren in de koelkast stoppen.
 
Mooi kippetje. Welkom bij de Tokkies
 
  • Leuk
Waarderingen: Ser
Sticker erbij; iedereen blij! cheers!
 
  • Leuk
Waarderingen: Ser
Lekker chicky hoor. Mooi kleurtje opgedaan in de Q. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
  • Leuk
Waarderingen: Ser
Terug
Bovenaan Onderaan