BasBQ
Beef en Steak

Beer Can Chicken nu met fotos 😊

 
 

Nicks85

Vuurmaker
Berichten
78
En ja hoor, bio kippetje 900 gram lekker inrubben met zelf gemaakte rub, op een halfvol blikje radler 0.0 en hup de Bastard op. Zonder rooster, anders past hij niet op mijn compact 😉

Ik hou jullie op de hoogte!

EF0B0E91-FD39-4F03-8F25-EF289AE88544.jpeg


0D5879B7-5524-4E84-9C70-99698CEF871E.jpeg
 
En klaar.... maar niet tevreden. Redelijk droog en taai. Kerntemp borst op 74 maar nee... niet meer op deze manier...

2D434BF2-AB36-4E8F-BBF7-E26D08DDB79C.jpeg


73FA67C9-D46A-452F-8BA7-782C2106BB7C.jpeg


8590EE74-7AED-4399-8E72-0C49C78DF31D.jpeg
 
Zo zie ik het graag, welkom bij de Tokkies.
 
Zonde dat tie droog was, te lang gestaan?
 
40 minuten, hij ook echt maar net in de bastard. Afgelopen keer had ik hem plat op rvs rooster gelegd en toen viel het vlees zo van het bot
 
Gratz met tokkie!
 
Jammer dat ie droog was maar er moet op deze manier best een redelijke kippetje af kunnen komen kan ook aan 't kippie gelegen hebben.
Welkom bij de tokkies.
 
Een welverdiende tokkie.
 
Jammer dat ie droog was. Ik heb het in het verleden ook wel eens met duif gehad. Teveel vlieguren.
 
Chicky ziet er toch op foto wel goed uit. Zonde dat ie droog was. Kan zijn dat het aan de kip lag. Je hebt nou eenmaal wel eens een pechvogel
Gefeliciteerd met je tokkie.
 
ziet er idd goed uit.
beetje te droog makkelijk op te lossen met een beetje saus toevoegen. dan glijd alles naar binnen 😂
gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan