- Berichten
- 5.222
Omdat de kids weer begonnen zijn met sporten aten hun vroeg, wij zouden met zijn tweetjes eten en ik was de chef.
Na het werk vlug naar de winkel gereden voor een beenhammetje, een zak spinazie, Parmezaanse kaas en pijnboompitten, hier moest ik wel iets lekkers van kunnen maken.
Ook een paar zoete aardappels en philidepia-roomkaas meegenomen.
Eerst de beenham gevlinderd en bedekt met spinaziebladen, geroosterde pijnboompitten en grof geraspte Parmezaanse kaas.
Hierna het zaakje opgerold en geknoopt met wat slagerstouw.
De buitenkant royaal bestrooid met Italiaanse kruiden.
Toen de aardappelen onder de kraan afgespoeld en met wat olijfolie ingesmeerd.
Dit mocht nu op de kamado die ik al indirect had voorbereid richting de 150/160 graden.
Na anderhalf uur was de beenham op 65 graden kern en de aardappelen goed zacht.
Alles mocht eraf.
Vlug een tafel gedekt en in een romantische poging wat kaarsjes neergezet, glaasje wijn ingeschonken….
Terwijl het vlees lag te rusten heb ik de aardappels aan de zijkant open gemaakt en ingesmeerd met Philadelphia roomkaas, hierop weer wat geraspte Parmezaanse kaas en beenham en aardappel zijn smaaktechnisch vriendjes geworden
Toen de rollade aangesneden en alles netjes op een bord gelegd.
Ondertussen was Carlijn aangeschoven en heb ik het op tafel gezet.
We hebben erg lekker gegeten!
Dit is ontzettend makkelijk om te maken, maar o zo lekker.
Na het werk vlug naar de winkel gereden voor een beenhammetje, een zak spinazie, Parmezaanse kaas en pijnboompitten, hier moest ik wel iets lekkers van kunnen maken.
Ook een paar zoete aardappels en philidepia-roomkaas meegenomen.
Eerst de beenham gevlinderd en bedekt met spinaziebladen, geroosterde pijnboompitten en grof geraspte Parmezaanse kaas.
Hierna het zaakje opgerold en geknoopt met wat slagerstouw.
De buitenkant royaal bestrooid met Italiaanse kruiden.
Toen de aardappelen onder de kraan afgespoeld en met wat olijfolie ingesmeerd.
Dit mocht nu op de kamado die ik al indirect had voorbereid richting de 150/160 graden.
Na anderhalf uur was de beenham op 65 graden kern en de aardappelen goed zacht.
Alles mocht eraf.
Vlug een tafel gedekt en in een romantische poging wat kaarsjes neergezet, glaasje wijn ingeschonken….
Terwijl het vlees lag te rusten heb ik de aardappels aan de zijkant open gemaakt en ingesmeerd met Philadelphia roomkaas, hierop weer wat geraspte Parmezaanse kaas en beenham en aardappel zijn smaaktechnisch vriendjes geworden
Toen de rollade aangesneden en alles netjes op een bord gelegd.
Ondertussen was Carlijn aangeschoven en heb ik het op tafel gezet.
We hebben erg lekker gegeten!
Dit is ontzettend makkelijk om te maken, maar o zo lekker.