- Berichten
- 21
Genootschap,
Vandaag een beenham op de KJCI. Gewoon 1 uit het vak van de Hoogvliet, waarvan de bovenkant al bewerkt is met een honing/mosterd rub/marinade.
De andere zijde van de beenham met de Noskos pulled pork rub bestrooid.
De KJCI opgestookt tot ongeveer 160c, waarna de beenham er met 2 blokjes kersenrookhout op ging.
Na ongeveer 1.40 uur was de kerntemperatuur 65c en hebben we weer een heerlijk avondmaaltje gehad. Superblij met de aanschaf van de KJCI
Ron
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag een beenham op de KJCI. Gewoon 1 uit het vak van de Hoogvliet, waarvan de bovenkant al bewerkt is met een honing/mosterd rub/marinade.
De andere zijde van de beenham met de Noskos pulled pork rub bestrooid.
De KJCI opgestookt tot ongeveer 160c, waarna de beenham er met 2 blokjes kersenrookhout op ging.
Na ongeveer 1.40 uur was de kerntemperatuur 65c en hebben we weer een heerlijk avondmaaltje gehad. Superblij met de aanschaf van de KJCI
Ron
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk