BasBQ
Beef en Steak

Beenhammetje

 
 

Ron71

Tondelzoeker
Berichten
21
Genootschap,

Vandaag een beenham op de KJCI. Gewoon 1 uit het vak van de Hoogvliet, waarvan de bovenkant al bewerkt is met een honing/mosterd rub/marinade.
De andere zijde van de beenham met de Noskos pulled pork rub bestrooid.

De KJCI opgestookt tot ongeveer 160c, waarna de beenham er met 2 blokjes kersenrookhout op ging.

Na ongeveer 1.40 uur was de kerntemperatuur 65c en hebben we weer een heerlijk avondmaaltje gehad. Superblij met de aanschaf van de KJCI

Ron

IMG_6587.jpg







IMG_6589.jpg

IMG_6591.jpg

IMG_6595.jpg

IMG_6596.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Altijd lekker zo'n been hammetje en gemakkelijk en snel snel klaar ;)
 
Ziet er goed uit, die wil ik ook nog eens op de Q.
Mag ik vragen waar jij de strooier voor de kruiden hebt gekocht?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Zeker Ferdi. Die heb ik samen met het boek ‘ Het Vuur De Baas ‘ bij Noskos besteld via zijn emailadres op de website www.bbq-nl.com


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie de strooier niet op de BBQ-nl.com site staan


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie de strooier niet op de BBQ-nl.com site staan


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gewoon email sturen dan laat Dennis weten of ze er nog zijn. Heb er net 2 op die manier besteld.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Beenhammetjes zijn top van de BBQ. Is bij ons trouwens al behoorlijk lang geleden. Tijd dat we die weer eens gaan maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan