- Berichten
- 5.531
Deze volledige maaltijd maken wij al heel lang en is begonnen als 1 van de eerste volledige maaltijden op de BBQ maken.
Als je het verziekt is dat geen financiële ramp, gaat alles goed dan heb je een volledig op de BBQ gemaakte fantastische maaltijd.
Ge-brined Beenhammetje naturel uit de supermarkt, witlof met ham en kaas bootjes Witlof ham/kaas bootjes recept en Aviko diepvries aardappelkroketjes.
En een overheerlijke mosterd maple glaze/saus, wij maken deze meestal met een klein beetje JD Whiskey maar zonder is hij ook overheerlijk
Mosterd maple glaze/saus recept
BBQ op 180 graden Beenhammetje indirect gegaard tot 60 graden kerntemp. Deze kan nog een end sear hebben maar dan beginnen bij 57-58 graden kern temp.
Eerst de witlof ham kaasbootjes op de BBQ na een half uurtje het hammetje erbij en na 20 min de aardappelkroketjes erbij.
Dan is alles ongeveer tegelijk klaar. de ham is het meest kritisch, als die klaar is van de BBQ en inpakken in alu folie, de witlof is erg vergeeflijk en mag langer en blijft lang heel warm als hij van de BBQ af is, de aardappelkroketjes duren het korts qua bereiding als ze mooi bruin zijn kunnen ze er als laatste af.
Bekijk bijlage 70346
Bekijk bijlage 70345
Als je het verziekt is dat geen financiële ramp, gaat alles goed dan heb je een volledig op de BBQ gemaakte fantastische maaltijd.
Ge-brined Beenhammetje naturel uit de supermarkt, witlof met ham en kaas bootjes Witlof ham/kaas bootjes recept en Aviko diepvries aardappelkroketjes.
En een overheerlijke mosterd maple glaze/saus, wij maken deze meestal met een klein beetje JD Whiskey maar zonder is hij ook overheerlijk
Mosterd maple glaze/saus recept
BBQ op 180 graden Beenhammetje indirect gegaard tot 60 graden kerntemp. Deze kan nog een end sear hebben maar dan beginnen bij 57-58 graden kern temp.
Eerst de witlof ham kaasbootjes op de BBQ na een half uurtje het hammetje erbij en na 20 min de aardappelkroketjes erbij.
Dan is alles ongeveer tegelijk klaar. de ham is het meest kritisch, als die klaar is van de BBQ en inpakken in alu folie, de witlof is erg vergeeflijk en mag langer en blijft lang heel warm als hij van de BBQ af is, de aardappelkroketjes duren het korts qua bereiding als ze mooi bruin zijn kunnen ze er als laatste af.
Bekijk bijlage 70346
Bekijk bijlage 70345
Laatst bewerkt: