- Berichten
- 103
Woensdag = papadag en met de temperaturen gaat de BBQ natuurlijk aan 
We krijgen visite en die wilden wel eens wat anders dan het standaard spul dus daarvoor zijn ze Aan het juiste adres
Dus zojuist de WSM aangestoken en vervolgens de Beefribs ontvliest en ontdaan van overtollig vet. Daarna in de dalmation rub en nu wachten tot de WSM qua temperatuur wat gezakt is. Die hangt nu namelijk op 145 graden.... met alle schuiven dicht
Gisteravond de MOINK balls al klaargemaakt zodat ze er vanmiddag alleen nog maar opgegooid hoeven te worden en de bavette is een gevalletje High and Fast dus daarvoor zal ik later nog een ander topic openen
Hierbij vast wat pics er zullen er meer volgen gedurende de dag.
Niet genoeg spek
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

We krijgen visite en die wilden wel eens wat anders dan het standaard spul dus daarvoor zijn ze Aan het juiste adres

Dus zojuist de WSM aangestoken en vervolgens de Beefribs ontvliest en ontdaan van overtollig vet. Daarna in de dalmation rub en nu wachten tot de WSM qua temperatuur wat gezakt is. Die hangt nu namelijk op 145 graden.... met alle schuiven dicht

Gisteravond de MOINK balls al klaargemaakt zodat ze er vanmiddag alleen nog maar opgegooid hoeven te worden en de bavette is een gevalletje High and Fast dus daarvoor zal ik later nog een ander topic openen

Hierbij vast wat pics er zullen er meer volgen gedurende de dag.

Niet genoeg spek








Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk