Het speelde al langer in mijn gedachten maar na het zien van wat filmpjes van de Argentijnse asado stijl van grillen heb ik besloten dat we vandaag beefribs aan het spit gaan doen.
Het idee is om de beefribs aan het spit in de Kamado joe te doen met een lekbakje er onder en een klein vuurtje tegen de achterkant. Ik hoop op deze manier een mooie knapperige Bark te krijgen maar toch de sappigheid en malsheid van 'normale' low en slow beefribs.
De ribben hebben een mooie hoeveelheid vet dus daar zal het niet aan liggen. Geheel in de Argentijnse asado stijl alleen wat grof zeezout er op gedaan.
Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
Het idee is om de beefribs aan het spit in de Kamado joe te doen met een lekbakje er onder en een klein vuurtje tegen de achterkant. Ik hoop op deze manier een mooie knapperige Bark te krijgen maar toch de sappigheid en malsheid van 'normale' low en slow beefribs.
De ribben hebben een mooie hoeveelheid vet dus daar zal het niet aan liggen. Geheel in de Argentijnse asado stijl alleen wat grof zeezout er op gedaan.



Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk