- Berichten
- 96
Even terug had ik een mooi stuk beef ribs besteld en het was nu wel eens tijd om deze eens klaar te gaan maken.
Aangezien het voor mij de eerste keer was dat ik short ribs zou gaan maken heb ik hier op het forum even naar wat tips and tricks gezocht, altijd handig.
Een dag van tevoren het vlees in de rub gezet en opnieuw gevacumeerd.
De volgende dag de Bastard naar 110 graden gebracht en de short ribs 4 uurtjes laten liggen.
Omdat ik geen bucherpaper had, dan maar even in aluminiumfolie ingepakt en tot een kern van 93 graden door laten garen. Daarna nog even rusten en daarna heerlijk genieten.
Voor een eerste keer zeker tevreden!
Aangezien het voor mij de eerste keer was dat ik short ribs zou gaan maken heb ik hier op het forum even naar wat tips and tricks gezocht, altijd handig.
Een dag van tevoren het vlees in de rub gezet en opnieuw gevacumeerd.
De volgende dag de Bastard naar 110 graden gebracht en de short ribs 4 uurtjes laten liggen.
Omdat ik geen bucherpaper had, dan maar even in aluminiumfolie ingepakt en tot een kern van 93 graden door laten garen. Daarna nog even rusten en daarna heerlijk genieten.
Voor een eerste keer zeker tevreden!