Vandaag beef ribs!
3,3kg voor trimmen. Gisterenavond al getrimd en gezouten met koosjer zout, vanochtend peper, paprika en knoflook toegevoegd.
Om 6:00 uit bed, en om 7:00 lagen de ribben op de Rösle F50-S Smoker met een goed blok hickory. Temperatuur geregeld met de Flame Boss 200 (hier live te volgen: https://myflameboss.com/en/cooks/985584?scale=celsius).
Pit temp 121, na 3:45 uur ingepakt in butcher paper, en meteen aan het stallen op 77C. We wachten rustig af
3,3kg voor trimmen. Gisterenavond al getrimd en gezouten met koosjer zout, vanochtend peper, paprika en knoflook toegevoegd.
Om 6:00 uit bed, en om 7:00 lagen de ribben op de Rösle F50-S Smoker met een goed blok hickory. Temperatuur geregeld met de Flame Boss 200 (hier live te volgen: https://myflameboss.com/en/cooks/985584?scale=celsius).
Pit temp 121, na 3:45 uur ingepakt in butcher paper, en meteen aan het stallen op 77C. We wachten rustig af








