BasBQ
Beef en Steak

Beef ribs (live blog)

Was erg leuk om te maken. Het was een erg lekker stukje vlees, goed sappig en mals. 👌🏼
 
Mooi man!

Welke temperatuur heb zo beetje aangehouden? Van de q
 
Was erg leuk om te maken. Het was een erg lekker stukje vlees, goed sappig en mals. 👌🏼
Als het goed is, krijg ik vandaag een levering vlees met o.a. beef ribs. Nog nooit gemaakt. Die zal ik binnenkort maar op de Bbq gooien. 😋 Jouw beef ribs zagen er wel erg lekker uit.
 
Mooi ribje

Nog verschil geproefd aan de zijde met het vet?
 
Wauw dat is echt een super juicy beef rib geworden, heel mooi gedaan, mijn complimenten. Ik vind de foto van het bord met de bijgerechten er ook heel smaakvol en kleurrijk uitzien, ik had graag bij jullie aangeschoven😃
 
Welke temperatuur heb zo beetje aangehouden
120 graden was het doel. Moet zeggen dat dit de eerste keer is dat ik met de Kamado best wat schommelingen ondervond. Het waaide ook wat, misschien dat dat wat invloed had.

heb overigens vrijwel direct na aansteken het vlees erop gelegd, allang voordat de temp bereikt is. Dus het eerste uurtje is erg low geweest. Laatste uur is weer wat hoger opgelopen maar ongeveer 140 graden.

totaal zo’n 9 uur erop gelegen
 
Terug
Bovenaan Onderaan