- Berichten
- 10.093
Hoi bbq collega's.
Dit weekend weer eens lekker beef jerky gemaakt van ca 2,9 kilo runder achtermuis.
Marinade gemaakt van
400ml ketjap manis,
100ml sojasaus,
100ml sriracha saus
2 theelepels knoflookpoeder
1 theelepel komijnpoeder
Geen foto's van de voorbereiding, maar het vlees in dunne plakjes gesneden en vervolgens een nachtje in de marinade.
De volgende ochtend samen met mijn dochter de hele boel op de wsm geslingerd.
Gelukkig heb ik wat extra roosters voor dit soort gevallen B-)
De pic's
Droog deppen
De hele aanrecht vol
De wsm vol laden
Steady op lekker laag
Dit Is toch genieten. Lekker weertje, heerlijke geur in de tuin
Even spieken
En dan eindelijk <
En na alle zware arbeid mezelf lekker verwennen
Wat Is dit toch lekker.
Bedankt voor het kijken.
Rick
Dit weekend weer eens lekker beef jerky gemaakt van ca 2,9 kilo runder achtermuis.
Marinade gemaakt van
400ml ketjap manis,
100ml sojasaus,
100ml sriracha saus
2 theelepels knoflookpoeder
1 theelepel komijnpoeder
Geen foto's van de voorbereiding, maar het vlees in dunne plakjes gesneden en vervolgens een nachtje in de marinade.
De volgende ochtend samen met mijn dochter de hele boel op de wsm geslingerd.
Gelukkig heb ik wat extra roosters voor dit soort gevallen B-)
De pic's
Droog deppen

De hele aanrecht vol


De wsm vol laden



Steady op lekker laag

Dit Is toch genieten. Lekker weertje, heerlijke geur in de tuin

Even spieken

En dan eindelijk <


En na alle zware arbeid mezelf lekker verwennen

Wat Is dit toch lekker.
Bedankt voor het kijken.
Rick