BasBQ
Beef en Steak

Beef Hamer

 

Frans Jansen

Vuurmaker
Berichten
55
Black friday aanbieding, toch maar een keer proberen.
D4C2BAB4-5442-43A2-B1B0-92268951FA0F.jpeg

Best een werkje om hem “schoon” te krijgen.
C790B15E-A20D-4352-AC79-8E35787C2595.jpeg

6533FDCB-70F4-4D76-B5FF-8811DCE8E466.jpeg

Ingesmeerd met mosterd en rub erop
ABF92639-058C-4911-9594-37F0E52F650B.jpeg


B03D3072-9BE5-4AB5-838E-023BC9F7A581.jpeg

Op de kamado 100 graden met rode wijn rookhout.
BBC43C34-7CE0-4069-B36C-19A0CEE0807B.jpeg

Doorgegaard tot 75 graden en daarna ingepakt met een schaal met rode wijn, bouillon, knoflook,ui en kruiden.
277E4897-B9A3-41AA-A8B1-D49F5C04937C.jpeg
9F77CED7-FBEA-4F29-9BBF-85477CD21AC1.jpeg

Doorgegaard tot 97 graden.

6B534363-9819-4075-A3D3-E01B31B1BDA0.jpeg
 
Laatst bewerkt:
En?
Nu wil ik ook het resultaat zien, dit ziet er allemaal heerlijk uit. 😋😋😋
 
Ziet er lekker uit! Jammer dat het een tease blijft en we geen idee hebben hoe het eindresultaat is geworden. Los van de foto, heb je er van kunnen genieten? Was het lekker mals?
 
Machtig mooi stuk vlees. In die bak is een heerlijke jus instaan lijkt me.
 
Eindresultaat was geweldig, het had misschien nog iets malser gekund, maar na 12 uur op de bbq vond ik het wel welletjes.
Ook heb ik niet overal de pezen kunnen verwijderen, dan had ik een paar losse stukken vlees overgehouden. Die stukken zijn niet te eten.
Maar toch hou je een ruime 1,5 kg vlees over.
De ontstane jus heb ik gefilterd en opgeslagen voor een latere datum, daar zit mega veel smaak in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan