BasBQ
Beef en Steak

BCC voor de eerste keer.

 
 
 

de volle

Gemarineerd
Berichten
1.052
Vandaag was het zover. Voor de eerste keer een hele kip op de weber. Bij de slager een verse kip van flink formaat besteld. (1.8 kg) Merk een met een goed leven en vrije uitloop. Is de familie ook weer gerust en o o o wat was ie lekker. Omdat niet alle gerechten tegelijk klaar waren stond ie wat langer. De borst was 90 graden maat niet te droog. Kippie wat lekker vet er kwam veel sap uit bij het verdelen.
Kip ingesmeerd met verstegen kip kruiden en het was top. Krokant en sappig.
IMG_20201003_174749.jpg
 
Mooi kippetje.
 
Mooi hoor ze zit er prachtig bij.
 
dat is een blije kip, dat zie je gewoon
geloof graag dat het gesmaakt heeft
 
A heppie chicken is a teestie Chicken. mooi werk

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Lekkere chic.. mooi gemaakt
 
Zo dat is een beste chick. Alles netjes op gegaan.
 
Ja 1.8 kg dat is een flinke kip. Schoon op. Wat zijn de regels voor het verkrijgen van een tokkie? Foto van bcc op de bqq? Of moeten er nog meer bewijzen zijn?
 
Wij zijn gek van BBQ plaatjes. Dus hou je vooral niet in
 
Mooie kip op blik.

Maar voldoet helaas niet aan de regels voor een badge. Deze staan in het huishoudelijk deel.


Badges kunnen worden verdient met het maken van bepaalde gerechten op je barbecue en daar hier verslag van te doen in een draadje. In het draadje verwachten we een verslag van hetgeen je gemaakt hebt met een aantal foto's waarvan we er tenminste 1 verwachten van het vlees op de barbecue en natuurlijk mag een foto van het eindresultaat niet ontbreken.

De badges zijn een geintje maar we willen wel iets meer zien dan dit.
 
Duidelijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan