BasBQ
Beef en Steak

BBQ voor 90 personen ? Geen probleem :)

 
 
 

Riestad

Gemarineerd
Berichten
1.325
Afgelopen week werd ik benaderd door onze tennisclub, voor het tournooi waren ze nog op zoek naar hapjes.
Op elke tournooidag moest er voor alle spelers iets lekker gemaakt worden.

Wat ga je dan maken ? Natuurlijk Pulled Pork!

9d10118da5e6958b5973c1db8b822047.jpg


a53b17543b9aa57519682885fd0eefac.jpg


Even naar de Sligro 4 stukken van 3 kilo plus meegenomen, deze een dag van te voren in de rub gezet.
Om eens te testen heb ik 2 Pulled Pork geinjecteerd met appelsap, en 2 heb ik niet geinjecteerd.

19ca897b6338312c719bf726fd665f37.jpg


Afgelopen woensdag om 10:00 uur de Primo XL aangezet, goed gevuld met kolen, en 2 stukken rookhout erin!
Ik dacht dat ik mijn verhogingen nodig had om ze alle 4 kwijt te kunnen, maar dat was niet eens nodig!

e28fced5bc7aae4ada45c204399d844b.jpg


358fec9a34ab528e22e1fd8ec79b0e59.jpg


dff9eecfb8d4a8004bb65be91ebeebf6.jpg


Heatmeter aan, en tijd om te relaxen.
Na een aantal uren waren ze klaar om ingepakt, te worden.
Daarna sapje opgevangen een de eindsaus apart klaargemaakt.


34a84c70d31cd1a693e908256d8676f4.jpg


a9b85264cf07261e6e1a41fd481e8079.jpg


Rond 11 uur was de laatste nek klaar om gepulled te worden, het verschil tussen de eerste en de laatste was 3 uur.

a1a0faf118cc63a3ae93e9895f5199c5.jpg


033ed9945d36505d56326e2efe44722d.jpg


Restant van de kolen na een run van 13 uur :) lekker zuinig die Primo!

ec15a1f56d53a37dca45946af8b3c47a.jpg


Tijdens het tournooi een klein bakje in de magnetron met Pulled Pork, saus erbij en opwarmen!
Binnen 2 minuten 4 broodjes klaar, liep allemaal erg soepel.

Op de laatste dag was de pan met saus op, en werd het restant koud op een broodje met coleslaw geserveert.
Dit was toch nog bijzonder lekker!

Bedankt voor het kijken.
 
Good busy  :D, had je geen last van donkere zijkanten zo vlak bij de rand ?
 
Boldeagle zei:
Good busy  :D, had je geen last van donkere zijkanten zo vlak bij de rand ?

Nee dat viel 100% mee, deze keer was de bark sowieso niet zo donker als normaal.

 
Nice!
 
je hebt ze weer goed verwent
 
Goed bezig.
Maar even een vraagje. Merkte je een verschil tussen de wel en niet ge?njecteerd e PP?
 
Ridevi71 zei:
Goed bezig.
Maar even een vraagje. Merkte je een verschil tussen de wel en niet ge?njecteerd e PP?

Ik vond van de vier er een echt nog beter smaken als de rest, maar of dat nu een ge?njecteerde was weet ik niet. Dus geen duidelijk verschil tussen wel en niet injecteren.

 
Ziet er goed uit en wat een hoeveelheid vlees kan je idd bereiden op een Primo zeg


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zo mooie run hoor, jammer dat ik niet op de tennis zit :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan