BasBQ
Beef en Steak

BBQ restaurants overzicht binnen de EU/Ervaringen.

Een aanvulling, Ten noordenoosten van Breda Paviljoen Het Houtse Meer. Niet een volledig BBQ restaurant maar een wel waar diverse gerechten van een Josper houtskoolgrill komen.
Proeverijtje van burgers gehad, pulled-pork en spareribs, stuk voor stuk smaakvol. Bediening is vlot en attent.

Paviljoen Het Houtse Meer
Pannenhuisstraat 40
4911 BS Den Hout
 
miesder zei:
http://www.castellamsterdam.nl/over-castell/ Leuke zaak. Je kan aan de open haard op een leren bank eten, aan de bar bij de grill of gewoon aan tafel.
Castell ben ik zelf ook een aantal keer geweest. Is aardig maar wel allemaal van de houtskoolgrill.
Geen normale tafels maar inderdaad aan de bar of in de zithoeken op leren banken, waarbij er ??n zithoek rondom een open haard is. Maar geen privacy tenzij je met een grote groep (pakweg 10-12 man) een hele zithoek bezet houdt anders zit je naast en met vreemden te eten. Ook al je eten op schoot op een houten plank die weer op een dikke zeegras-placemat ligt, wat ik persoonlijk niet echt comfortabel vind als je ook nog eens wegzakt in een leren bank. Verder behoorlijk donkere en rumoerige zaak en dat met voorgenoemde punten moet dit je wel liggen. Dus best lekker eten en gezellig maar weet waar je naar binnen loopt.

Persoonlijk zou ik een paar honderd meter meer of minder (afhankelijk van welke kant je komt  :D ) naar het Leidseplein lopen en daar Green Grill & BBQ opzoeken: http://greengrillandbbq.nl/
Dan niet beneden in het caf? gedeelte gaan zitten maar naar boven waar het ? la carte restaurant zit. Twee dikke BGE's en een Josper verzorgen daar het grill & BBQ-voer, waaronder ook een aantal low & slow zaken. Op de kaart worden regelmatig seizoensveranderingen aangebracht, dus het is net wanneer je gaat wat er te eten is.

Zowel Castell als Green Grill & BBQ plaats ik qua prijs ongeveer in het middensegment, dus als je hier gaat eten met een voorgerecht, hoofdgerecht en drinken, dan kom je ergens tussen de ?85 en ?125 voor met zijn twee?n uit. Flessen wijn en de duurdere opties van het menu maken het bedrag uiteraard hoger.
 
Rolaanndd zei:
http://www.beernsteak.nl/

Roosendaal, restaurant van tv-kok Jeremy Vermeulen. Mooie tent, goede ambiance, goede muziek, goed bier, goed eten, goed personeel..

Verder geen aandelen erin... Maar sfeer is gewoon prima en hij is ook niet te beroerd om even te vragen of alles naar wens is.  :) Enige nadeel is dat het in Roosendaal is en niet in Bergen op Zoom haha..
+1
Zo'n restaurant hoort niet thuis in het Krabbegat  B-)
 
Rolaanndd zei:
http://www.beernsteak.nl/
Roosendaal, restaurant van tv-kok Jeremy Vermeulen. Mooie tent, goede ambiance, goede muziek, goed bier, goed eten, goed personeel..

Gisteren daar wezen eten, bovenstaande kan ik onderschrijven. Enige aandachtspunt is dat ik de pulled pork, mais en pulled rund een waterig mondgevoel vond hebben. Smaak was goed maar er zat vrij veel vocht in. De ribbels waren voortreffelijk.

En er wat plaatjes bij

2016-05-05%2019.25.55.jpg


2016-05-05%2019.18.06.jpg

Pulled Pork

2016-05-05%2019.30.09.jpg

Carpaccio, zalm en gambas

2016-05-05%2019.46.29.jpg

Kabeljauw van de Q

2016-05-05%2020.01.09.jpg

Ribbels en Pullend rund

2016-05-05%2020.02.17.jpg

Lamsvlees en stukje vlees
 
Rob65 zei:
Ik las in het weekkrantje vorige week dat er in Den Bosch een nieuw restaurant geopend is waar ze ook Big Green Egg's hebben en daar dingen op bereiden.

Ben er nog niet geweest.

Het heet M'eat & eat. http://meat-denbosch.nl/

Niet echt een BBQ restaurant, maar toch.
Als inwoner van den bosch moet ik dit maarns proberen dan...

Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk

 
Rob65 zei:
Ik las in het weekkrantje vorige week dat er in Den Bosch een nieuw restaurant geopend is waar ze ook Big Green Egg's hebben en daar dingen op bereiden.

Ben er nog niet geweest.

Het heet M'eat & eat. http://meat-denbosch.nl/

Niet echt een BBQ restaurant, maar toch.

Lijkt anders wel of ze meerendeel op de Q klaarmaken, als je de menukaart bekijkt. Of gaat de hamburger op de bakplaat
 
adres tussen Antwerpen en Brussel: Get Roasted in Puurs!
zelf grillen op lavasteen grill per tafel. vooral de superkwaliteit vh vlees valt op! geen marinades maar puur vlees en een keuze aan kruiden.
echt een aanrader.
 
 

Robsteady

Kooltjesharker
Berichten
106
Gisteren bij Oakwood Grill in Veldhoven geweest (vlakbij Eindhoven). Blijkbaar het eerste restaurant in NL met een authentieke Amerikaanse Eikenhout grill. Tent zat afgeladen vol wat vaak sowieso al een goed teken is.

Vlees was perfect, supermalse sukadesteak en ribs die 24 uur in de marinade hadden gelegen. Verse Coleslaw erbij en gaan met die banaan!

Voor degene die er eens in de buurt zijn prima restaurant, zeker de moeite waard!
Volledige menukaart is op hun website terug te vinden.
 
Locomotief in Groesbeek.
Dikke smoker staat er in de zaak. Eten is top.
 
Terug
Bovenaan Onderaan