Hallo allen,
Gisteren een heerlijk feestje gehad, en aangezien ik meestal niet zo’n goeie schrijver ben geen foto’s gemaakt van de voorbereidingen..
Echter toch een ding, aangezien de mee-eters gisteren liefhebbers zijn van spareribs fall of the bone,gekozen voor de 3-2-1 methode en dan ook echt 2 uur ingepakt met maple syrup, roomboter en basterdsuiker. De spareribs waren de 10kg voordeeldoos van beefensteak. De spareribs waren heerlijk, maar zeker niet fall of the bone, gewoon een lekkere kluifbende.
Hebben jullie ervaringen met deze ribbels? Ik lees in de reviews meerdere mensen over dat het gewoon wat “taaiere“ ribben zijn.
Toch even fotootje van een deel van het eindresultaat, recepten geprobeerd van het forum die ik nog nooit had gemaakt, echt heerlijk!
Menu was: spareribs, gerookt buikspek, jalapeno cheddar worsten van homemade, bbq baked beans, award winning aardappel salade en mini broodjes hamburger, zelfgemaakte uienringen.
Gisteren een heerlijk feestje gehad, en aangezien ik meestal niet zo’n goeie schrijver ben geen foto’s gemaakt van de voorbereidingen..
Echter toch een ding, aangezien de mee-eters gisteren liefhebbers zijn van spareribs fall of the bone,gekozen voor de 3-2-1 methode en dan ook echt 2 uur ingepakt met maple syrup, roomboter en basterdsuiker. De spareribs waren de 10kg voordeeldoos van beefensteak. De spareribs waren heerlijk, maar zeker niet fall of the bone, gewoon een lekkere kluifbende.
Hebben jullie ervaringen met deze ribbels? Ik lees in de reviews meerdere mensen over dat het gewoon wat “taaiere“ ribben zijn.
Toch even fotootje van een deel van het eindresultaat, recepten geprobeerd van het forum die ik nog nooit had gemaakt, echt heerlijk!
Menu was: spareribs, gerookt buikspek, jalapeno cheddar worsten van homemade, bbq baked beans, award winning aardappel salade en mini broodjes hamburger, zelfgemaakte uienringen.