Hallo,
Mijn naam is Roy, ik woon in het mooie zuid-limburg en al een paar jaar verslaafd (aangestoken door een collega) aan bbq-en. In het bezit van een Smokey-Joe en een Master Touch GBS. En in de nabije toekomst wordt er rook equipement toegevoegd (wat of welke hoop ik hier achter te komen). Volgens mijn vriendin stond de tuin al vol zat, dus ben ik nu een garage het bouwen om mijn spul in op te bergen
Mijn motto is: BBQ kan altijd. Ook in de winter stook ik de weber regelmatig op. Mijn ervaring zou ik als beginner omschrijven, zalm op de plank gerookt indirect, Chicken op het blik, spareribjes en hammetjes gerookt lukt ook nog wel. Wil nu graag naar het volgende niveau.
Hoop hier verdieping, goede recepten en leuke gesprekken met gelijkgestemden te vinden, waarbij gezamenlijke stooksessie niet worden uitgesloten.
Mijn naam is Roy, ik woon in het mooie zuid-limburg en al een paar jaar verslaafd (aangestoken door een collega) aan bbq-en. In het bezit van een Smokey-Joe en een Master Touch GBS. En in de nabije toekomst wordt er rook equipement toegevoegd (wat of welke hoop ik hier achter te komen). Volgens mijn vriendin stond de tuin al vol zat, dus ben ik nu een garage het bouwen om mijn spul in op te bergen

Mijn motto is: BBQ kan altijd. Ook in de winter stook ik de weber regelmatig op. Mijn ervaring zou ik als beginner omschrijven, zalm op de plank gerookt indirect, Chicken op het blik, spareribjes en hammetjes gerookt lukt ook nog wel. Wil nu graag naar het volgende niveau.
Hoop hier verdieping, goede recepten en leuke gesprekken met gelijkgestemden te vinden, waarbij gezamenlijke stooksessie niet worden uitgesloten.