- Berichten
- 9
Gister een heerlijke bavetterollade gemaakt voor vrienden die over de vloer kwamen. Een mooi stukje bavette gehaald en deze gevuld met truffelmayonaise, basilicum, balsamicoazijn, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, babyspinazie en Parmezaanse kaas. Wat een succes was dat. En hoe ziet er dit dan in totaal uit. (De foto was sneller genomen dan dat de kaas erop zat) Nou zo dus:
De bavette op een temperatuur van +/- 175 graden indirect gegaard naar een kerntemperatuur van 52 graden
Hierna ongeveer 10 minuutjes afgedekt laten rusten.
Toen was het moment daar om hem aan te snijden. Hierbij had ik een champignon risotto gemaakt. Dit bleek een goede combi te zijn, want alles was in no time op.
De bavette op een temperatuur van +/- 175 graden indirect gegaard naar een kerntemperatuur van 52 graden
Hierna ongeveer 10 minuutjes afgedekt laten rusten.
Toen was het moment daar om hem aan te snijden. Hierbij had ik een champignon risotto gemaakt. Dit bleek een goede combi te zijn, want alles was in no time op.