BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade

Craft Beer Specialist

Sprokkelaar
Berichten
27
Na afgelopen zaterdag een Grill Guru Large te hebben aangeschaft was het gisteren tijd voor het eerste gericht van de Grill Guru.

In de ochtend naar de Sligro gereden voor een mooi stukje Bavette :)

20231009_165610.jpg


Eerst de Bavette gevlinderd en voorzien van peper + zout, hierna de bavette met truffel mayonaise ingesmeerd en de rest van de ingrediƫnten toegevoegd (verse basilicum, geroosterde pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en balsamico azijn)
Hierna de Bavette opgebonden met slagerstouw, om deze op de indirect op 150 graden te gaan garen op de Grill Guru.

20231009_171516.jpg



20231009_182259.jpg


Met een kerntemperatuur van 52 graden de Bavette even kort ingepakt in Aluminiumfolie, plankje opmaken met wat zoete aardappelfriet en een puntpaprika.

20231009_182904.jpg




20231009_183041.jpg


Al met al erg tevreden over deze eerste keer koken op de Grill Guru, de temperatuur blijft mooi stabiel. Keer wat anders dan Bavette of een steak snel afgrillen op een hete Weber kettle :)
 
Ziet er goed uit! Hoe lang heeft het er ongeveer op gelegen?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er erg lekker uit!

Welk biertje had je erbij? šŸ˜‚šŸ˜‚
 
Dat ziet er erg lekker uit!

Welk biertje had je erbij?
De Austerlitzer Pale Ale van Brouwerij Brasser. Een fruitige pale ale van 6,4%

Achteraf was de smaak van het bier te licht voor het gerecht maar dat is weer een leerpunt
c98b4e75f6c9230319cea5c27624c36f.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G990B2 met Tapatalk
 
Al met al erg tevreden over deze eerste keer koken op de Grill Guru, de temperatuur blijft mooi stabiel. Keer wat anders dan Bavette of een steak snel afgrillen op een hete Weber kettle :)

Ziet er lekker uit, maar je kan ook low & slow doen op een kettle, is niks mis mee. Alleen temperatuur stabieler houden is wat moeilijker, maar als voordeel heb je dan wel sneller reactie op meer of minder lucht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan