- Berichten
- 48
Na afgelopen zaterdag een Grill Guru Large te hebben aangeschaft was het gisteren tijd voor het eerste gericht van de Grill Guru.
In de ochtend naar de Sligro gereden voor een mooi stukje Bavette
Eerst de Bavette gevlinderd en voorzien van peper + zout, hierna de bavette met truffel mayonaise ingesmeerd en de rest van de ingrediënten toegevoegd (verse basilicum, geroosterde pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en balsamico azijn)
Hierna de Bavette opgebonden met slagerstouw, om deze op de indirect op 150 graden te gaan garen op de Grill Guru.
Met een kerntemperatuur van 52 graden de Bavette even kort ingepakt in Aluminiumfolie, plankje opmaken met wat zoete aardappelfriet en een puntpaprika.
Al met al erg tevreden over deze eerste keer koken op de Grill Guru, de temperatuur blijft mooi stabiel. Keer wat anders dan Bavette of een steak snel afgrillen op een hete Weber kettle
In de ochtend naar de Sligro gereden voor een mooi stukje Bavette

Eerst de Bavette gevlinderd en voorzien van peper + zout, hierna de bavette met truffel mayonaise ingesmeerd en de rest van de ingrediënten toegevoegd (verse basilicum, geroosterde pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en balsamico azijn)
Hierna de Bavette opgebonden met slagerstouw, om deze op de indirect op 150 graden te gaan garen op de Grill Guru.
Met een kerntemperatuur van 52 graden de Bavette even kort ingepakt in Aluminiumfolie, plankje opmaken met wat zoete aardappelfriet en een puntpaprika.
Al met al erg tevreden over deze eerste keer koken op de Grill Guru, de temperatuur blijft mooi stabiel. Keer wat anders dan Bavette of een steak snel afgrillen op een hete Weber kettle
