BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade

 
 

MarcoMarco

Sprokkelaar
Berichten
45
Een heerlijke bavette rollade gemaakt :
Kamado op 120 graden indirect tot een kerntempratuur tussen de 52 en 56 graden.
Bavette gevlinderd , ingesmeerd met truffelmayonaise, baby spinazie , zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas , pijnboompitten.
Echt om te smullen !!!!!

3486238B-7E7C-4844-A5A1-18A3292B092E.jpeg


8FD14346-0E7E-48B1-98AB-2594885E9FA7.jpeg


C38BC070-3B70-492A-B6F1-D110AEE391C6.jpeg


9B40181F-2622-4B2F-BAFD-3DFBACD09D04.jpeg


A9644CA5-A457-44E6-AD4B-BFB3A8A80FF6.jpeg


759D6EF5-EEB1-454B-A085-E847DAA5D8FA.jpeg
 
Dat ziet er top uit , 👌
 
Mooi stukje vlees hoor.
 
Zo, die ziet er goed uit!

Lekker hoor 😋😋
 
dit is een hele mooie zeg.
kom maar door hoor.

goeie fotos ook
 
Ah mooi, heb net wat bavette binnen gekregen. Is misschien leuk om ook te maken thuis. Het ziet er in ieder geval zeer smakelijk uit.
 
Mooi man! Ziet er heerlijk uit. Gaat dat een beetje, zo’n bavette vlinderen? Is toch meestal niet het dikste stuk.
 
Bavette rollade met truffelmayo. Daar kan ik m'n dochter heel erg blij mee maken denk ik. Deze ga ik heel tactisch een voorstellen :cool:
Ziet er iig erg lekker uit. top
 
Terug
Bovenaan Onderaan