BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade

 

Daannij

Kooltjesharker
Berichten
134
Vergeef me als dit niet het juiste kopje is. Het recept heb ik al voor me, alleen over de bereiding/temperaturen lees ik veel verschillende verhalen.
Morgen staat er een bavette rollade op het programma.

Ik wil deze indirect gaan bereiden. Welke tijden/temperaturen kan ik hier het beste voor aanhouden?
 
Goedemorgen,

Daar loop ik inderdaad ook wel eens tegenaan. Veel verschillende recepten die net iets anders zeggen. Mar heeft mij er nooit van weerhouden om het gewoon te doen. Achteraf schrijf ik altijd op hoe ik het heb gedaan, voor een volgende keer. Van de bavette rollade had ik hier toevallig een verslag gemaakt.

Doe er je voordeel mee.

Groetjes.




Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
 
We zijn van start!

Wachten duurt lang, dus maak het aangenaam.

Hoop dat dit helemaal lekker gaat worden!
99281BBB-8ECA-4AE4-8B63-879D09A5509E.jpeg
 
Aan het bier zal het iig niet liggen. Dat is super lekker.
 
Kwak is top bier. Alleen dat glas niet als je er veel van op hebt. Al is dat alweer lang geleden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan