- Berichten
- 522
Ik had nog een mooie bavette in de vriezer liggen en vrij weinig te doen vandaag, dus dacht laten we weer eens smullen van een bavette rollade!
Vorige keren met truffelmayonaise gemaakt, dit keer met pesto.
Als bijgerecht een op de bbq gegaarde aubergine
. In 2 helften gesneden en daarna ingesneden. Belegd met kruiden Philedelphia en parmezaanse kaas snippers. Dit bijgerecht heb ik een beetje uit mn duim gezogen dus ben benieuwd of dat wat wordt...
Dit alles zit in het rode ei op een stabiele 108 graden.
Als de bavette rollade een kern temperatuur heeft van 50 graden haal ik alles eraf en stook ik de temperatuur nog even op richting de 180 om alles nog even af te grillen!
Wordt nog vervolgd
Vorige keren met truffelmayonaise gemaakt, dit keer met pesto.
Als bijgerecht een op de bbq gegaarde aubergine

Dit alles zit in het rode ei op een stabiele 108 graden.
Als de bavette rollade een kern temperatuur heeft van 50 graden haal ik alles eraf en stook ik de temperatuur nog even op richting de 180 om alles nog even af te grillen!
Wordt nog vervolgd