BasBQ
Beef en Steak

Bavette Rollade met pesto

 
 

Kyrti

Stoker
Berichten
478
Ik had nog een mooie bavette in de vriezer liggen en vrij weinig te doen vandaag, dus dacht laten we weer eens smullen van een bavette rollade!

Vorige keren met truffelmayonaise gemaakt, dit keer met pesto.

IMG_20220501_172305.jpg
IMG_20220501_173228.jpg
IMG_20220501_173459.jpg
IMG_20220501_173813.jpg
IMG_20220501_173911.jpg
IMG_20220501_174059.jpg
IMG_20220501_175252.jpg
IMG_20220501_180123.jpg


Als bijgerecht een op de bbq gegaarde aubergine 🍆. In 2 helften gesneden en daarna ingesneden. Belegd met kruiden Philedelphia en parmezaanse kaas snippers. Dit bijgerecht heb ik een beetje uit mn duim gezogen dus ben benieuwd of dat wat wordt...

IMG_20220501_181151.jpg
IMG_20220501_181728.jpg


Dit alles zit in het rode ei op een stabiele 108 graden.

Als de bavette rollade een kern temperatuur heeft van 50 graden haal ik alles eraf en stook ik de temperatuur nog even op richting de 180 om alles nog even af te grillen!

Wordt nog vervolgd
 
Het ziet er heerlijk uit, wat vond je van de 🍆?
 
Dat ziet er smakelijk uit!
 
Het ziet er heerlijk uit, wat vond je van de 🍆?
De aubergine was smaakte goed, al had ie misschien net iets langer gekund.

Verassend, want we zijn beiden eigenlijk totaal geen fan van aubergine haha, maar ik dacht doe eens gek😜
 
Ziet er goed uit de rollade. Mooie rode kleur en ook de aubergine ziet er goed uit.
 
Mooie rollade.
Leuke twist voor de aubergine.
 
Terug
Bovenaan Onderaan