BasBQ
Beef en Steak

BastardBart

BastardBart

Tondelzoeker
Berichten
18
Hoi allemaal, na jaren veroordeeld te zijn geweest tot een gasgril, staat er dan toch een kamado in de tuin.
Tot op heden vrijwel elke dag aan gehad, ik heb wat in te halen.

Ik weet een half jaartje waar Abraham zijn rublijm haalt en kook meestal voor het eigen gezin dat uit vier bestaat tot een kleine groep als we een partijtje hebben.
Watertandend kijk ik tot in de late uurtjes (als iedereen hier op bed ligt), naar de BBQ filmpjes van eigen en buitenlandse bodem, ook die almazan kitchen krijg ik niet snel genoeg van..

Als we outdoor met een groep de BBQ aansteken na een dag winters vissen, ben ik veroordeeld tot het leveren van de saus.
Ik maak een pittige ketjapsaus die erg in de smaak blijft vallen. Mij is het niet snel te pittig, hoewel ik me een keer zelfgemaakte Sriracha herinner....
50% knoflooksaus B dan is ie wel te handelen...

Ik kan lekker de hee dag bezig zijn met rommelen in de keuken, maar houdt wel van simpel, een waslijst ingrediënten is voor mij een reden om door te scrollen.

Hoop veel tips en tricks te lezen en ideeën op te doen.

Proost Bart
 
Hoi Bart. Welkom hier. En een pittige ketjapsaus klinkt goed.
 
Welkom Bart!

Klinkt allemaal heel erg lekker. 😋
 
Welkom Bart!
 
Welkom Bart
 
Welkom bij het genootschap

Uiteindelijk vrijgesproken dan 😊
 
Terug
Bovenaan Onderaan