Beef en Steak

Bastard says hello!

JW-TheBastard

Tondelzoeker
Berichten
2
Hey,

Sinds een week of twee in het bezit van een mooie Bastard met de nodige accessoires. En daardoor al de nodige tijd doorgebracht op dit forum, dank voor alle info, tips en inspiratie.

Vanavond een ribeye reverse sear bereid met chimichurri. Met daarnaast een hasselback aardappel en gekarameliseerde ananas. Voor een beginner best tevreden, smaakte goed!

Achteraf lagen de garingstemperaturen wellicht wat te ver uit elkaar en had ik beter de ribeye hot&fast klaar kunnen maken. De hasselback was gaar maar niet echt krokant.

Ik blijf met veel interesse jullie berichten lezen en zo nu en dan wellicht zelf nog wat delen.

De fik erin,

JW

20220819_182446 (1).jpg
 
Als je zo naar de foto kijkt dan ziet alles er toch wel erg lekker uit, en voor een eerste poging denk ik zeker geslaagd.
Zoals je al gelezen zal hebben hier op het forum, als je ergens verbetering in aan kan of moet brengen heb je een excuus om het nogmaals te maken ;)

Welkom en veel leer en bakplezier!
 
Welkom!

Mooi bordje hoor, mag je best trots op zijn.
 
Oefening baart kunst, ziet er al smakelijk uit
 
Welkom, prima bordje zal zeker gesmaakt hebben
 
Terug
Bovenaan Onderaan