JW-TheBastard
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Hey,
Sinds een week of twee in het bezit van een mooie Bastard met de nodige accessoires. En daardoor al de nodige tijd doorgebracht op dit forum, dank voor alle info, tips en inspiratie.
Vanavond een ribeye reverse sear bereid met chimichurri. Met daarnaast een hasselback aardappel en gekarameliseerde ananas. Voor een beginner best tevreden, smaakte goed!
Achteraf lagen de garingstemperaturen wellicht wat te ver uit elkaar en had ik beter de ribeye hot&fast klaar kunnen maken. De hasselback was gaar maar niet echt krokant.
Ik blijf met veel interesse jullie berichten lezen en zo nu en dan wellicht zelf nog wat delen.
De fik erin,
JW
Sinds een week of twee in het bezit van een mooie Bastard met de nodige accessoires. En daardoor al de nodige tijd doorgebracht op dit forum, dank voor alle info, tips en inspiratie.
Vanavond een ribeye reverse sear bereid met chimichurri. Met daarnaast een hasselback aardappel en gekarameliseerde ananas. Voor een beginner best tevreden, smaakte goed!
Achteraf lagen de garingstemperaturen wellicht wat te ver uit elkaar en had ik beter de ribeye hot&fast klaar kunnen maken. De hasselback was gaar maar niet echt krokant.
Ik blijf met veel interesse jullie berichten lezen en zo nu en dan wellicht zelf nog wat delen.
De fik erin,
JW