BigBob
Tondelzoeker
- Berichten
- 16
Hallo allen,
Nadat ik gisteren heerlijke Koreaanse spareribs had gemaakt (thanks Noskos voor het recept), wou ik zojuist deze ochtend de BBQ gaan klaar maken om zalm koud te gaan roken. Tot mijn grote verbazing smeulde er nog kolen van gisteravond. Nu kwam ik er laatst al achter dat de top heen en weer kan schuiven en dat de onderste schuif lucht doorlaat aan de rechterkant. Hierover heb ik contact gehad met The Bastard en een nieuwe top krijg ik as week binnen, no questions asked. Over de schuif zeiden ze dat het lijm rest is, maar naar mijn mening is deze gebogen.
Ik ga de discussie aan met The Bastard dat de schuif zo niet hoort, maar weten jullie voor de tussentijd een andere oplossing? Ik heb vanochtend maar stukje karton er tussen gedrukt om tegendruk te geven, maar dit is natuurlijk niet de gewenste oplossing.
Andere ding wat ik niet snap; mijn Bastard komt laat op gang. Voor de spareribs van gisteren duurde het dik 40 minuten om op 160 graden te komen. Ik heb The Bastard aangestoken met 2 aanmaakblokjes onderste schijf helemaal open en de deksel open. Na ongeveer 10 minuten doe ik de deksel dicht en de top helemaal open tot 5-10 graden voor de gewenste temperatuur, dan stel ik de schuifjes in voor de gewenste temperatuur. Ik heb een kolenmandje en zo'n ash bucket van de Bastard zelf.
Ik heb de Bastard sinds augustus 2021 en deze problemen lijken nieuw te zijn.
Alvast bedankt en goed Paasweekend!
Cheers!
Nadat ik gisteren heerlijke Koreaanse spareribs had gemaakt (thanks Noskos voor het recept), wou ik zojuist deze ochtend de BBQ gaan klaar maken om zalm koud te gaan roken. Tot mijn grote verbazing smeulde er nog kolen van gisteravond. Nu kwam ik er laatst al achter dat de top heen en weer kan schuiven en dat de onderste schuif lucht doorlaat aan de rechterkant. Hierover heb ik contact gehad met The Bastard en een nieuwe top krijg ik as week binnen, no questions asked. Over de schuif zeiden ze dat het lijm rest is, maar naar mijn mening is deze gebogen.
Ik ga de discussie aan met The Bastard dat de schuif zo niet hoort, maar weten jullie voor de tussentijd een andere oplossing? Ik heb vanochtend maar stukje karton er tussen gedrukt om tegendruk te geven, maar dit is natuurlijk niet de gewenste oplossing.
Andere ding wat ik niet snap; mijn Bastard komt laat op gang. Voor de spareribs van gisteren duurde het dik 40 minuten om op 160 graden te komen. Ik heb The Bastard aangestoken met 2 aanmaakblokjes onderste schijf helemaal open en de deksel open. Na ongeveer 10 minuten doe ik de deksel dicht en de top helemaal open tot 5-10 graden voor de gewenste temperatuur, dan stel ik de schuifjes in voor de gewenste temperatuur. Ik heb een kolenmandje en zo'n ash bucket van de Bastard zelf.
Ik heb de Bastard sinds augustus 2021 en deze problemen lijken nieuw te zijn.
Alvast bedankt en goed Paasweekend!
Cheers!