Beef en Steak

Bart Jan meldt zich!

BertieS

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedemiddag allemaal,

ik ben nieuw op het forum en ik kwam hier terecht vanwege mijn probleem met de GrillEye thermometer.
Met de kerst wil ik een lekker stuk Sukade op mijn Bastard klaarmaken en dan is meten natuurlijk een must :).

Ontzettend veel dank aan greg (en zijn kompaan) voor het schrijven van de software. Gelukkig kan ik mijn dure apparaat nu blijven gebruiken.

Ik heb vorig jaar zomer een buitenkeuken aangeschaft en inmiddels is mijn buikspek en ribeye een aardige specialiteit geworden :).

Ik hoop hier vaker terug te komen om van anderen te leren!

Groet en fijne feestdagen,

Bart Jan (Pijnacker)

IMG_1711.JPG
 
Welkom Bart Jan!

Mooi hoe die Bastard bij je blad & schutting past als 1 geheel
 
Welkom Bart-Jan, veel plezier en inspiratie hier!

Sukade gesplitst als flat iron steak?
Gewoon lekker hard grillen en dan even laten rusten en dwars op de draad snijden. Eet smakelijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan