- Berichten
- 1.650
Vandaag de Steven & Peter van deze maand gemaakt. Heerlijke balletjes uit mijn favoriete land Canada.
Paar kleine wijzigingen op het recept heb ik wel toegepast. Geen varkens gehakt, maar 3/4 rund en 1/4 varken. Geen korinader, ook geen peterselie maar selderijblad!! En geweldige goede combi met het gehakt.
Voor de saus iets minder mosterd gebruikt en na het inkoken met wat rook afgemonteerd met roomboter. De saus vonden we heerlijk.
De ingredi?nten
Brood weken in de karnemelk
Spekje uitgebakken, daarna uien, pepers en knoflook
Alles bij elkaar en kneden maar
Ballen op een schaal en even de koelkast in
Ballen roken, pannetje met saus staat ook in de rook
Bordje met ballen
Ballen waren heerlijk met een pita broodje, saus en wat sla.
Gaan we vaker maken, deze krijgt van ons 4 sterren
Paar kleine wijzigingen op het recept heb ik wel toegepast. Geen varkens gehakt, maar 3/4 rund en 1/4 varken. Geen korinader, ook geen peterselie maar selderijblad!! En geweldige goede combi met het gehakt.
Voor de saus iets minder mosterd gebruikt en na het inkoken met wat rook afgemonteerd met roomboter. De saus vonden we heerlijk.
De ingredi?nten
Brood weken in de karnemelk
Spekje uitgebakken, daarna uien, pepers en knoflook
Alles bij elkaar en kneden maar
Ballen op een schaal en even de koelkast in
Ballen roken, pannetje met saus staat ook in de rook
Bordje met ballen
Ballen waren heerlijk met een pita broodje, saus en wat sla.
Gaan we vaker maken, deze krijgt van ons 4 sterren