BasBQ
Beef en Steak

Babi Pangang Iberico

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.100
Ik heb hem al eens in het receptengedeelte geplaatst maar hij is zo lekker en zo leuk om te maken vandaar dat ik hem weer even onder de aandacht breng.
Deze keer met een iberico nek, erg lekker deze Babi Pangang
Op 120-130 gr.C gegaard tot een kern van 80 gr.C en daarna kort gegrild.
Perfect, ik wilde hem tot deze kerntemp. brengen om het bindweefsel zacht te krijgen en dat is gelukt, botermals

DSC_5681_zps12f700ae.jpg


DSC_5686_zps473443a6.jpg


DSC_5691_zps95bcbbaf.jpg


DSC_5692_zpsf4262485.jpg


Mijn maatje Belphegor, geweldige kater.

DSC_5737_zps49f2ab66.jpg


DSC_5738_zpsfcfc67cb.jpg


DSC_5739_zps1ccb3140.jpg


DSC_5741_zps5e959e81.jpg


DSC_5745_zps311e2d92.jpg


DSC_5750_zps0f485e18.jpg


DSC_5754_zps707ad006.jpg


DSC_5756_zps9c682285.jpg


DSC_5758_zpsd3eefc74.jpg


DSC_5761_zps9d00f209.jpg


DSC_5766_zpsbe129bd6.jpg


DSC_5773_zpsd8538373.jpg


DSC_5776_zpsc1996145.jpg


DSC_5779_zps90750289.jpg
 
Lekker hoor, lust ik ook!!

Prachtige kater man!!
 
Dat ziet er wel heeel lekker uit.. krijg spontaan weer trek!
 
Zo! Die mag er zijn zeg... Krijg ik honger van...
 
mooie maaltijd
 
Yummie!
 
Lekker!!
 
Zeker de moeite waard!
 
Ik moet er echt mee ophouden hoor, om op de vroege morgen naar dit soort plaatjes te kijken :D
Man, wat een babi pangang. Daar kan de chinees om de hoek een voorbeeld aan nemen :)
 
Ziet er heerlijk uit zeg!
Ik heb zojuist een iberico procureur op de WMS gelegd voor pp :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan