- Berichten
- 349
Ik moest plaats maken in de diepvries omdat er weer een batch Pulled Pork aankomt. Ik had nog enkele slabben uit de blauwe doos van de Makro liggen en dacht dat het wel een goed idee was om deze paaszondag klaar te maken. Er was nog wat plaats op de smoker dus het kwam goed uit. In de kelder zag ik vorige week nog een pot Spareribs marinade staan van Aziatische makelij. Yep dat word hem, lekker snel en makkelijk omdat ik deze dag ook met wat andere gerechten bezig ben.
Zaterdag de ribs in de marinade gezet en zondag klaargemaakt 2,5 uur op de UDS daarna 1 uurtje ingepakt met appelsap en toen nog een half uurtje op de UDS nadat ik ze natuurlijk met de overgebleven marinade had ingestreken.
Geserveerd met eiermie met paksoi,taug?,chillisaus en ketjap.
Zaterdag de ribs in de marinade gezet en zondag klaargemaakt 2,5 uur op de UDS daarna 1 uurtje ingepakt met appelsap en toen nog een half uurtje op de UDS nadat ik ze natuurlijk met de overgebleven marinade had ingestreken.
Geserveerd met eiermie met paksoi,taug?,chillisaus en ketjap.



