- Berichten
- 867
Vandaag even bij Schuitema in Sassenheim wat mooie tonijn gehaald (en zeebaars voor morgen). Idee was een burger maar hoe dan? Enfin gewoon wat vorige toppers door elkaar husselen en dan zoiets:
Beginnen met hele mooie tonijn filets.
Toen tapenade van zwarte olijven.
En een topping/side van tomaten, wittewijnazijn, olijfolie en kappertjes.
Oh ja, ook nog peterselie en zout/peper. Toen BBQ opstoken en tonijn garen.
En de burger opbouwen was nog wel dingetje. Bodem insmeren met tapenade.
Dan laagje van dat zeewierspul
Dan tonijn en daarop een geprakt ei.
En dat geeft dit bordje
Naast de icetea hadden we nog wat sap erbij
Wat kan ik zeggen anders dan smullen. Overigens dat brood voegt niets tot weinig toe. Had ook gewoon als salade kunnen presenteren maar dan had ik geen awesome burger gehad.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Beginnen met hele mooie tonijn filets.

Toen tapenade van zwarte olijven.

En een topping/side van tomaten, wittewijnazijn, olijfolie en kappertjes.


Oh ja, ook nog peterselie en zout/peper. Toen BBQ opstoken en tonijn garen.




En de burger opbouwen was nog wel dingetje. Bodem insmeren met tapenade.

Dan laagje van dat zeewierspul

Dan tonijn en daarop een geprakt ei.


En dat geeft dit bordje




Naast de icetea hadden we nog wat sap erbij

Wat kan ik zeggen anders dan smullen. Overigens dat brood voegt niets tot weinig toe. Had ook gewoon als salade kunnen presenteren maar dan had ik geen awesome burger gehad.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk