Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Klinkt goed met cola/ketjap marinade. Ik denk alleen dat eerste stukjes met olijfolie, fleur de sel en gemalen zwarte peper geserveerd gaan worden, ik heb er nu al zin in
Reverse sear? Waarom eerst indirect? Dit kun je gewoon "full whack" direct doen, goed dichtschroeien tot medium rare en je hebt een heerlijke steak. Hij is echt wel medium rare voordat hij te donker wordt hoor.
Als de steaks een beetje dikker zijn dan de gebruikelijke dunne supermarkt flubbertjes gebruik ik vrijwel altijd reverse sear. Mijn ervaring is dat de garing(medium) dan gelijkmatiger is en het geeft een constanter resultaat, althans bij mij.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.